PROGLAŠENJA NAJBOLJIH SPORTAŠA ŽUPANIJE STRIJELACA SAMOSTRELOM

Ova stranica prati izbore najboljih sportaša u županijama iz streljačkog sporta, a za sportaše koji nastupaju samostrelom. Čestitamo najboljima!
Stranica: 1 2 3 4 Povratak


Mihaela Oborovečki proglašena je najboljom sportašicom Krapinsko-zagorske županije 2018. godine. Mihaela je na Europskom prvenstvu samostrelom u Pärnu (Estonija) osvojila srebrnu medalju u juniorskoj konkurenciji te ekipnu zlatnu medalju. (više na poveznicama)


Valentina i Domagoj Pereglin proglašeni su najboljim sportašima Zagrebačke županije 2019. godine. Valentina je na svjetskom prvenstvu samostrelom u Ulyanovsku (Rusija) osvojila svoj drugi naslov seniorske prvakinje svijeta u nizu, a ekipno je osvojila još jedan naslov svjetske prvakinje. U anketi sportskih novosti sa Mihaelom Oborovečki i Sanjom Komar proglašene su najboljom ženskom ekipom Hrvatske. Pojedinačno je zauzela drugo mesto u istoj anketi, odmah iza Sandre Perković. Domagoj Pereglin proglašen je najboljim sportašem Zagrebačke županije drugi puta, a ove godine je osvojio srebrnu medalju na SP, pobjednik je finala Svjetskog kupa samostrelom te je proglašen najboljim strijelcem svijeta za 2019. godinu field samostrelom. Priznanje za životno djelo u športu dobio je još jedan strijelac-Željko Vadžić.

 


Mihaela Oborovečki proglašena je najboljom sportašicom Krapinsko-zagorske županije 2019. godine. Mihaela je na svjetskom prvenstvu samostrelom u Ulyanovsku (Rusija) osvojila svoju prvu pojedinačnu (srebrnu) seniorsku medalju samostrelom, a ekipno je osvojila i naslov svjetske prvakinje. U anketi sportskih novosti sa Valentinom Pereglin i Sanjom Komar proglašene su najboljom ženskom ekipom Hrvatske.