6. EUROPA KUP - SAMOSTREL FIELD, SLAVONSKI BROD (CROATIA)
01-02.10.2011. DVORANA, 18 M.

<Naslovnica>U Slavonskom Brodu je 01 i 02.10.2011. održan 6. Europa kup u gađanju field samostrelom u četiri kategorije. Odazvali su se strijelci iz 3 zemlje te Hrvatske. Ekipno je prvo mjesto pripalo ekipi Rusije I, druga je bila ekipa SD Dubrava 1094, a treće mjesto osvojila je ekipa GSDP Croatia.
U muškoj konkurenciji pobijedio je Nijemac Sebastian Ronalter ispred Domagoja Pereglina iz Hrvatske sa istim brojem krugova dok je treći bio Zoran Špoler također iz Hrvatske.
Kod žena je pobjedu odnijela Nikolina Krivanek iz Hrvatske, druga je bila Olga Klimova iz Rusije, a treća Tihana Odlešić (Hrvatska).
U juniorskoj konkureciji pobjeda odlazi u Rusiju, a 1. mjesto je osvojio Dimitrij Maksimenko iz Rusije ispred Hrvatice Valentine Pereglin sa istim brojem krugova ali sa manje strogih centara. Trće mjesto osvojio je Artem Naumenko iz Rusije U konkurenciji veterana prvo mjesto osvojio je Željko Tijan iz Hrvatske, drugi je bio Mađar Istvan Matrai, a treći Željko Duh iz Hrvatske.
Na kraju se gađa posebno finale 8 najboljih bez obzira na kategoriju, a pobjednik dobiva prelazni pehar. U izjednačenoj borbi 1. mjesto osvojila je Nikolina Krivanek nakon raspucavanja sa Valentinom Pereglin koja je svojila 2. mjesto dok je treće mjesto pripalo Domagoju Pereglinu
.


Result list 2010.
*pdf

Result list 2011. *pdf

 Dvorana *Vijuš* / Sport hall *Vijuš* Sl. Brod