Branki Pereglin veći je problem izvaditi strelice iz mete nego pogoditi tri muša na 65 metara!!!

<Prethodna


U slučaju kada ne premjestite nišane - pogodite uže!

(Milena Bosanac)

<Naslovnica>

  1. Branka Pereglin (CRO)
  2. Jürgen Baumann (GER)
  3. Sanja Komar (CRO)

Sljedeća>


 
  U Ennigerlohu (Njemačka) održan je od 06-08.06.2003. Euro kup u gađanju samostrelom field. Našu reprezentaciju predvodila je Branka Pereglin, natjecateljka koja je u Ennigerlohu postala prava móra za ostale natjecatelje.To je jedini Euro kup gdje je u ekipi obvezno imati dva natjecatelja (ili natjecateljke) iz kategorije žena ili juniora i gdje svi strijelci nastupaju u jedinstvenoj konkurenciji. Za našu reprezentaciju nastupili su uz Branku Pereglin (1. mjesto) i Sanja Komar (4. mjesto) te Milenko Šaško (6. mjesto) pojedinačno. Ekipno je osvojeno 1. mjesto i to drugu godinu za redom.
      • Branka Pereglin već šest nastupa u Ennigerlohu ne zna za poraz iako se nastupa u jedinstvenoj konkurenciji. Drži i rekord u Ennigerlohu (2002.) sa pogođenih 1.737 krugova što još nikome nije uspjelo!
    • Pojedinačno su još nastupili: Tihana Odlešić (juniorka), 18. mjesto, Milena Bosanac (juniorka), 17. mjesto i Goran Belobrajdić (senior), 11. mjesto - svi u jedinstvenoj konkurenciji (seniori, seniorke i juniori).